O Autoru

20 godina rada u više od 10 industrija, 10 godina na berzi, 5 godina edukator

Knjiga je konkretna i čitljiva. Čitajući prepoznaješ svoje ponašanje i razbacivanje novca. Izvukao sam već nekoliko zanimljivih stvari. Nastavljam sa čitanjem i poredim sa svojim iskustvima u životu!

Milan Banićević
Iskreno,

Vladimir Veličković

20 godina rada u više od 10 industrija

10 godina na berzi, 5 godina edukator

Osnivač firme 3 Steps Roadmap koja za kompanije i klijente razvija biznis strategije i planira i sprovodi integrisane komunikacije.

Od 2015-te predavač i autor kurseva iz trgovine na berzi, finansijske pismenosti i razvoja preduzetništva.

Dvadeset godina radio na poslovnom razvoju i integrisanim komunikacijama u mnogim industrijama: IT, tekstilnoj, proizvođačkoj, poljoprivrednoj, farmaciji, distribuciji, wellness, HoReCa, prehrambenoj, maloprodajnoj, građevinskoj…

Proučava ili je aktivan u mnogim poslovnim oblicima, korporativnim, network marketingu i razvoju franšiza.

Održao više od 100 grupnih obuka o finansijama, trejdingu, preduzetništvu i Master časove uživo i u online režimu, koje je pohađalo više od 3000 ljudi.

Gostujući predavač na nekoliko privatnih fakulteta.

0 0
Napisane Knjige
0 0
Objavljena Knjiga

82 lekcije o novcu, zarađivanju i lepom životu

Vodič za razumevanje svetskog finansijskog tržišta

Poslovni model uspešnih preduzetnika u Srbiji

Poslovni modeli uspešnih preduzetnika u Srbiji.

Emisije u trajanju od 60tak minuta na IGTV @biznisbukvar,  sa brzim i efektnim odgovorima o najbitnijim pitanjima za srpske preduzetnike, kroz realne primere pojedinaca i firmi, njihove uspehe i neuspehe.

Od preduzetnika, doo, network marketara, franšizera, frilensera, ugovoraca, konsultanata… Više desetina gostiju iz svih relevantnih industrija, od mladih 20-godišnjaka do mudrih seniora.

U povremenim specijalima pričaćemo o temama koje su takođe bitne za preduzetnike: knjigovodstvo, motivacija i fokus, životni prioriteti, lične i porodične finansije i raspolaganje novcem, investiranje, izgradnja lepog života.

Selekcija i delovi intervjua biće repostovani i na YouTube nalogu Biznis Bukvara, a kruna svih intervjua je objavljivanje knjige krajem godine.