Emisija

Poslovni modeli uspešnih preduzetnika u Srbiji – UŽIVO na Instagramu , svakog četvrtka od 18h.

Emisije u trajanju od 60tak minuta,  sa brzim i efektnim odgovorima o najbitnijim pitanjima za srpske preduzetnike, kroz realne primere pojedinaca i firmi, njihove uspehe i neuspehe.

Kad bismo o preduzetništvu, biznisu i novcu pričali jednako kao i bilo kojoj drugoj temi, u opuštenom maniru, bez zadrške i mistifikacije, gde bi nam bio kraj. Preduzetnik može da bude svako, nikad ne znate gde leži ideja, proizvod ili usluga koja će osvojiti svet.

Svakog četvrtka je drugi gost, iz svih krajeva Srbije i iz svih oblika organizovanja posla i načina monetizacije. Od preduzetnika, doo, network marketara, franšizera, frilensera, ugovoraca, konsultanata… Više desetina gostiju iz svih relevantnih industrija, od mladih 20-godišnjaka do mudrih seniora.
U povremenim specijalima pričaćemo o temama koje su takođe bitne za preduzetnike: knjigovodstvo, motivacija i fokus, životni prioriteti, lične i porodične finansije i raspolaganje novcem, investiranje, izgradnja lepog života.

Selekcija i delovi intervjua biće repostovani i na YouTube nalogu Biznis Bukvara, a kruna svih intervjua je objavljivanje knjige krajem godine.